XXX 3 Hores de Ponts (30-01-2011)

La parella Martínez-Arcarons simposa a les 3 Hores de Ponts

L’equip format per José Luis Martínez i Nil Arcarons, amb KTM, s’han emportat la victòria a les “3 hores de resistència de Ponts”, primera cursa del campionat de Catalunya d’aquesta especialitat, després de realitzar un total de 81 voltes al circuit “El Bosquet”, que per aquesta ocasió havia allargat el seu recorregut fins a 1.800 metres. La segona posició ha estat per l’equip format per Jaume Betriu i Aitor Santana, també amb KTM, i amb les mateixes voltes dels guanyadors. En tercera posició i, amb quatre voltes menys, ha finalitzat l’equip format per Ramon Brucart i Aleix Díaz, amb una Yamaha. La cursa, primera de la temporada del Moto Club Segre, ha reunit un total de 46 equips.
La cursa ha estat dominada, de cap a fi, per aquests tres equips, als quals hi podem afegir als formats per Alfred Camps i Ferran Bosch, amb Honda, que s’han mantingut a la quarta posició, i el de Nicolas Garcia i Rubén Luengo, amb Yamaha, que no han baixat de la cinquena.
 

A la espectacular sortida d’aquestes “3 hores de resistència de Ponts”, els més ràpids han estat Betriu-Santana, que s’han posat al capdavant de la cursa, seguits a poca distància de Martínez-Arcarons i de Brucart-Díaz. Però poc abans de finalitzar el cinquè gir al traçat, Martínez, que era qui conduïa la KTM en aquells moments, passava a encapçalar la competició, posició que ja no abandonarien fins al final. Ha estat una cursa molt regular i en la que no hi ha hagut gaires baralles per a les posicions capdavanteres, tot i que entre els deu primers classificats, només un equip, el format per Edgar Baró i Marc Vives, amb Suzuki, han millorat la seva posició, passant de la novena a la setena.

Pel que fa a les classificacions per categories, José Luis Martínez/Nil Arcarons, s’han imposat en la RS1 Sènior; Patricio Tarradas/Pol Molina, en RS2 Sènior; Borja Serra/Albert Subirats, en RS1 Júnior; Albert Arjonilla/Joan Noguera, en RS2 Júnior, i Francesc i Josep Lluís Izquierdo, en Masters.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: