MOTO CLUB SEGRE: Sopar de cloenda de la temporada 2010

El Moto Club Segre celebra els èxits del 2010

l Moto Club Segre va reunir a Lleida els seus pilots, associats i simpatitzants en el sopar anual per celebrar els èxits aconseguits durant la temporada de 2010. A l’acte es van lliurar les distincions als seus pilots més destacats i es va efectuar el repartiment de premis del Trofeu Moto Club Segre de Motocròs 2010 i de la Challenge MX Yamaha 2010.

El Moto Club Segre, amb seu a Ponts i seccions a Oliana, Bellpuig i Lleida es va fundar el 15 de febrer de 1969 a Montgai, tot i que els socis provenien de l’antic Moto Club Pirineus. El sopar del Moto Club Segre es va començar a celebrar el 1996, sent Bellpuig el primer lloc. En anys següents s’ha celebrat, alternativament a Oliana, Lleida, Bellpuig i Ponts.

L’acte, al que hi van assistir més de 200 persones, entre associats, pilots i simpatitzants, va comptar amb la presència del president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, el tinent d’alcalde de la Paeria i responsable d’esports, Txema Alonso, el vicepresident de la FCM, Alfred Teres, el coordinador d’esports de la Diputació de Lleida Camil Gómez, així com alcaldes i representants dels ajuntaments de Bassella, Oliana i Montgai.

A més de realitzar el repartiment de premis del Trofeu de Motocròs 2010, la Challenge MX Yamaha 2010 i entregar unes distincions als pilots més destacats del moto club, es va lliurar una placa a Núria Ramon, que havia estat, fins fa poc, la delegada territorial d’esports de la Generalitat a Lleida.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: