24 hores de Resistència en Ciclomotors de la Vall de Tenes (05/06-09-2009)

Aquest passat cap de setmana, 5 i 6 de setembre, va tenir lloc la 30º edició de les 24 hores de Resistència en Ciclomotors de la Vall de Tenes, una edició plena d’èxits.

El primer èxit va ser per l’equip campió, Tillo Tim, integrat pels pilots Alberto Pérez, Rubén Luengo i amb els germans Andreu i Albert Batlls. Aquest equip que vestia el dorsal número 12 va finalitzar la cursa amb 403 voltes.

L’equip va pujar 3 cops al podi per recollir els trofeus de 1r classificat de la Vall de Tenes, 1r classificat en la modalitat Grup 3 (Motocicletes refrigerades per aigua, amb embragatge automàtic o variador sense canvi de marxes, amb cubicatge no superior als 50cc i motor de 2 temps.) i el de Campió Absolut de la XXXa edició de les 24 hores.

Altres fets que verifiquen que aquest 30è aniversari ha estat tot un èxit són els mes de 30.000 espectadors que han gaudit d’aquesta festa en tan sols 24 hores, l’èxit de les diferents activitats lúdiques que han tingut lloc durant la cursa com: la nit de concerts, els vols en helicòpter, els espectacles de trial, les diferents exhibicions i la gran participació en els diferents concursos que es van organitzar per a l’ocasió. ( font: 24hores.cat )

Anuncis

Una resposta

  1. Vaig acostar-m’hi al circuit i vaig veure que els pilots són uns autèntics atletes per tal d’aguantar 24 hores en un circuit molt dur de realitzar, doncs era ple de sots i de zones amb terra solta on es clavaven les rodes.

    És espectacular. He trobat moltes fotos de l’ esdeveniment a unes galeries de http://www.fotospro.com.

    Destacar també la participació d’una moto elèctrica. No feia gens de soroll. Gens.

    Salutacions i felicitats a tots els que van acabar i els que no van poder, el proper any segur que ho aconsseguiran.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: